Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354
Назва: | Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю |
Автори: | Ракова, В.П. Кудінова, О.В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №3 (67) |
Короткий огляд (реферат): | Розглядаються технологічні аспекти розроблення солодковершкових спредів з додаванням соків журавлини і чорниці, з використанням оливкової олії та фруктози. Проведено оцінку органолептичних та фізико-хімічних показників нових продуктів |
Опис: | Ракова В.П. Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю / В.П. Ракова, О.В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 253-260. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354 |
Розташовується у зібраннях: | №3(67) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1083.pdf | стаття | 536,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.