Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354
Назва: Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю
Автори: Ракова, В.П.
Кудінова, О.В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №3 (67)
Короткий огляд (реферат): Розглядаються технологічні аспекти розроблення солодковершкових спредів з додаванням соків журавлини і чорниці, з використанням оливкової олії та фруктози. Проведено оцінку органолептичних та фізико-хімічних показників нових продуктів
Опис: Ракова В.П. Вдосконалення асортименту спредів з підвищеною біологічною цінністю / В.П. Ракова, О.В. Кудінова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 253-260.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7354
Розташовується у зібраннях:№3(67)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1083.pdfстаття536,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.