Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7355
Назва: Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями
Автори: Павленко, Н.В.
Мольченко, Я. А.
Савченко, О. М.
Челябієва, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №3 (67)
Короткий огляд (реферат): На культурах Bacillus subtilis, Escherichia coli та Azotobacter chroococum порівняли протимікробні властивості рослин, відомих як природні бактерициди. Показано, що часник та евкаліпт мають найбільш виражену протимікробну дію серед досліджених рослин, ефірна олія евкаліпту проявляє бактерицидну дію, а сік часнику – бактеріостатичну відносно як грампозитивної культури Bacillus subtilis, так і грамнегативних – Azotobacter chroococum та Escherichia coli.
Опис: Павленко, Н. В. Дослідження протимікробної дії харчових добавок з нативними біоцидними властивостями / Н. В. Павленко, Я. А. Мольченко, О. М. Савченко, В. М. Челябієва // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2013. – №3 (67). – C. 260-264.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7355
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: наукові статті
№3(67)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1084.pdfстаття342,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.