Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7380
Назва: Алгоритм планування завдань у грід-середовищі на базі методу динамічного програмування
Автори: Пріла, О.А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №4 (69)
Короткий огляд (реферат): Досліджується проблема ефективного використання грід-середовища для вирішення різних типів обчислювальних задач великої розмірності. Розглядається задача оптимального розміщення обчислювальних блоків завдання на доступній безлічі ресурсів з одного боку і справедливого розподілу ресурсів між завданнями, які надходять у вхідну чергу централізованої системи управління потоками завдань, з іншого боку. Представлена двоетапна стратегія планування завдань у грід-середовищі, що враховує встановлені користувачем вимоги до рівня QoS, структурні особливості та динаміку виконання завдання. Запропоновано застосування методу динамічного програмування до задачі планування в грід-середовищі і представлені результати експериментального дослідження ефективності запропонованого решення.
Опис: Пріла О.А. Алгоритм планування завдань у грід-середовищі на базі методу динамічного програмування / О.А. Пріла // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 153-162.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7380
Розташовується у зібраннях:Пріла О. А.: наукові статті
№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1109.pdfстаття283,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.