Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Череднікова, О. О. | |
dc.contributor.author | Гавриленко, Н. І. | |
dc.contributor.author | Жарій, Я. В. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T21:22:56Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-24T21:22:56Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387 | |
dc.description | Череднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; № 4 (69) | |
dc.title | Особливості управління ризиками появи неякісної продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Жарій Ядвіга Вікентіївна Жарій Ядвіга Вікентіївна №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1116.pdf | стаття | 245,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.