Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧереднікова, О. О.
dc.contributor.authorГавриленко, Н. І.
dc.contributor.authorЖарій, Я. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-10-24T21:22:56Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-10-24T21:22:56Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
dc.descriptionЧереднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212.en_US
dc.description.abstractДосліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; № 4 (69)
dc.titleОсобливості управління ризиками появи неякісної продукціїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Жарій Ядвіга Вікентіївна
Жарій Ядвіга Вікентіївна
№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1116.pdfстаття245,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.