Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведкова, І.І.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-24T21:23:17Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-24T21:23:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7390-
dc.descriptionМедведкова І.І. Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів / І.І. Медведкова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 221-226.en_US
dc.description.abstractЗапропоновано розв'язок завдання розподілу температурних полів у шарі продукту у процесі його зберігання методами математичного моделювання на прикладі сушіння свіжих культивованих грибів. Проведено аналіз сучасного стану практики сушіння грибної продукції, дано оцінку методів математичного моделювання тепломасопереносу в щільному шарі, що дозволяє одержати повну картину розподілу потенціалів переносу в тілі або системі тіл, простежити зміну полів потенціалів у часі й на цій основі дати детальний аналіз кінетики й динаміки процесу сушіння культивованих грибів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №4 (69)-
dc.titleДеякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1119.pdfстаття203,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.