Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медведкова, І.І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T21:23:17Z | - |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.available | 2015-10-24T21:23:17Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | - | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390 | - |
dc.description | Медведкова І.І. Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів / І.І. Медведкова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 221-226. | en_US |
dc.description.abstract | Запропоновано розв'язок завдання розподілу температурних полів у шарі продукту у процесі його зберігання методами математичного моделювання на прикладі сушіння свіжих культивованих грибів. Проведено аналіз сучасного стану практики сушіння грибної продукції, дано оцінку методів математичного моделювання тепломасопереносу в щільному шарі, що дозволяє одержати повну картину розподілу потенціалів переносу в тілі або системі тіл, простежити зміну полів потенціалів у часі й на цій основі дати детальний аналіз кінетики й динаміки процесу сушіння культивованих грибів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №4 (69) | - |
dc.title | Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1119.pdf | стаття | 203,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.