Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7405
Назва: Математична модель коеффіцієнта тяжкості виробничого травматизму на підприємствах хімічного комплексу
Автори: Таірова, Т.М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №1 (71)
Короткий огляд (реферат): За результатами аналізу виробничого травматизму на підприємствах хімічної промисловості побудовано математичні моделі ризику виробничого травматизму і коефіцієнта тяжкості. Запропоновано новий підхід до визначення факторів, що найбільш значущо впливають на рівень виробничого травматизму з тяжким наслідком і розроблено математичну модель залежності коефіцієнта тяжкості від травмонебезпечних факторів. Отримані результати дають змогу прогнозувати показники ризику загального травматизму і коефіцієнта тяжкості та своєчасно вживати заходи запобігання виробничого травматизму на підприємствах хімічного комплексу.
Опис: Таірова Т.М. Математична модель коеффіцієнта тяжкості виробничого травматизму на підприємствах хімічного комплексу / Т.М. Таірова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 81-85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7405
Розташовується у зібраннях:№1(71)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1256.pdfстаття407,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.