Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дітріх, І.В. | - |
dc.contributor.author | Марченко, Ю.І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T22:55:04Z | - |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.available | 2015-10-24T22:55:04Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | - | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425 | - |
dc.description | Дітріх І.В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 226-230. | en_US |
dc.description.abstract | Розроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниженої товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих речовин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні властивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №1 (71) | - |
dc.title | Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | №1(71) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1277.pdf | стаття | 369,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.