Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7425
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДітріх, І.В.-
dc.contributor.authorМарченко, Ю.І.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-24T22:55:04Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-24T22:55:04Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7425-
dc.descriptionДітріх І.В. Дослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 226-230.en_US
dc.description.abstractРозроблено рецептуру виготовлення нового виду рибних пресервів в апельсиновому соусі «Нептун» з риби зниженої товарної цінності та апельсинового соку як фруктової заливки. Встановлено оптимальну концентрацію сухих речовин соку у фруктово-ягідному соусі пресервів з оселедця, яка забезпечує продукту оригінальні органолептичні властивості. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №1 (71)-
dc.titleДослідження споживчих властивостей нових рибних пресервів в апельсиновому соусі «нептун»en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№1(71)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1277.pdfстаття369,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.