Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7447
Назва: Формирование кластеров при работе с неиерархическими методами кластерного анализа
Автори: Литвинов, В. В.
Мойсеєнко, О.П.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №2 (73)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто принципи об’єднання схожих текстових документів у тематичні кластери, механізми формування центрів кластерів та правила зупинки процесу автоматичної кластеризації. Детально описані основні характеристики кластера та види кластеризації. Зроблений відступ у бік ітеративних методів як таких, що придатні для роботи з великими колекціями документів і тому, що саме на них ґрунтується розроблювана система автоматизованої обробки великих об’ємів динамічної текстової інформації. Розроблювана система націлена на виконання функ­цій пошуку, класифікації та кластеризації текстових документів за запитами користувача.
Опис: Литвинов, В. В. Формирование кластеров при работе с неиерархическими методами кластерного анализа / В. В. Литвинов, О. П. Мойсеенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Технічні науки. - 2014. – №2 (73). – C. 115-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7447
Розташовується у зібраннях:Литвинов В. В.: наукові статті
Мойсеєнко О. П.: наукові статті
№2(73)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1297.pdfстаття202,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.