Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Победаш, М. М. | |
dc.contributor.author | Сидоренко, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-10-25T00:13:59Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-10-25T00:13:59Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460 | |
dc.description | Победаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; № 2 (73) | |
dc.title | Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | №2(73) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1311.pdf | стаття | 204,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.