Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПобедаш, М. М.
dc.contributor.authorСидоренко, О. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-10-25T00:13:59Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-10-25T00:13:59Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
dc.descriptionПобедаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212.en_US
dc.description.abstractДосліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; № 2 (73)
dc.titleШляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих рибen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(73)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1311.pdfстаття204,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.