Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКупчик, О.Ю.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н.П.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-26T23:08:39Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-26T23:08:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7510-
dc.descriptionКупчик О.Ю. Визначення важких металів у чаї методом інверсійної вольтамперометрії / О.Ю. Купчик, Н.П. Буяльська // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №1 (77). – C. 190-195.en_US
dc.description.abstractДосліджено потенційні забруднювачі, які можуть потрапляти до організму людини під час чаювання. Вміст таких важких металів, як цинк, кадмій, свинець та мідь визначено в чаї методом інверсійної вольтамперометрії. Проаналізовано вміст цих елементів у зеленому, чорному чаї, а також у чаї каркаде, які можна купити в будь-якому супермаркеті міста. Пробопідготовка зразків була виконана окислювальною мінералізацією зразків чаю в нітратній кислоті. Для об’єктивного оцінювання якості чаю використовували окреме визначення за кожним важким металом. Встановлено, що у всіх зразках чаю містяться всі вищевказані важкі метали. На основі аналізу експериментальних даних виявлено, що всі досліджувані зразки чаю є безпечними для споживача.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №1 (77)-
dc.titleВизначення важких металів у чаї методом інверсійної вольтамперометріїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: наукові статті
Буяльська Н. П.: наукові статті
№1(77)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1368.pdfстаття454,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.