Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г.В. | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, І.В. | - |
dc.contributor.author | Федак, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-30T14:39:05Z | - |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.available | 2015-10-30T14:39:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | - | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686 | - |
dc.description | Дейниченко Г.В. Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, В.І. Федак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 197-201. | en_US |
dc.description.abstract | Першочерговим завданням у зростанні рівня споживання молочної продукції є раціональне використання знежиреної молочної сировини, розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів. Ультрафільтраційне концентрування харчових рідин сприяє підвищенню їх харчової цінності та технологічних властивостей. Досліджено піноутворюючі та піностабілізуючі властивості сколотин та УФ-концентрату сколотин із різним фактором концентрування. Розглянуто технологічний процес виготовлення структурованої десертної продукції на основі знежиреної молочної сировини. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №2 (78) | - |
dc.title | Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | №2(78) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1403.pdf | стаття | 389,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.