Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7686
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г.В.-
dc.contributor.authorЗолотухіна, І.В.-
dc.contributor.authorФедак, В.І.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-30T14:39:05Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-30T14:39:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7686-
dc.descriptionДейниченко Г.В. Дослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировини / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, В.І. Федак // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 197-201.en_US
dc.description.abstractПершочерговим завданням у зростанні рівня споживання молочної продукції є раціональне використання знежиреної молочної сировини, розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів. Ультрафільтраційне концентрування харчових рідин сприяє підвищенню їх харчової цінності та технологічних властивостей. Досліджено піноутворюючі та піностабілізуючі властивості сколотин та УФ-концентрату сколотин із різним фактором концентрування. Розглянуто технологічний процес виготовлення структурованої десертної продукції на основі знежиреної молочної сировини.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №2 (78)-
dc.titleДослідження технологічних властивостей уф-похідних білково-вуглеводної молочної сировиниen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1403.pdfстаття389,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.