Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691
Назва: Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках
Автори: Челябієва, В. М.
Савченко, О. М.
Сиза, О. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; № 2 (78)
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залежність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках.
Опис: Челябієва, В. М. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках / В. М. Челябієва, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 224-229.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691
Розташовується у зібраннях:Сиза О. І.: наукові статті
Савченко О. М.: наукові статті
№2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1408.pdfстаття1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.