Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691
Назва: | Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках |
Автори: | Челябієва, В. М. Савченко, О. М. Сиза, О. І. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; № 2 (78) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив технологічних умов виробництва фруктових соків на вміст вітаміну С. Показано залежність кількості аскорбінової кислоти від ферментативної активності специфічної аскорбатоксидази, кисню повітря й інших продуктів окиснення, які утворюються в результаті діяльності різних оксидаз. Запропоновано режим оброблення для збереження вітаміну С у фруктових соках. |
Опис: | Челябієва, В. М. Вплив технологічних факторів на вміст вітаміну с у фруктових соках / В. М. Челябієва, О. М. Савченко, О. І. Сиза // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 224-229. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7691 |
Розташовується у зібраннях: | Сиза О. І.: наукові статті Савченко О. М.: наукові статті №2(78) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1408.pdf | стаття | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.