Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКальченко, О. М.-
dc.contributor.authorПриходько, О. П.-
dc.contributor.authorАлексєєнко, С. С.-
dc.date.accessioned2015-11-10T14:19:22Z-
dc.date.available2015-11-10T14:19:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7818-
dc.descriptionКальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. – 2014. - №3 (75). - С.91-97.en_US
dc.description.abstractПроаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішенняen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesВісник Чернігівського державного технологічного у ніверситету. Серія : Економічні науки;№ 3 (75)-
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectпідприємстваen_US
dc.subjectінвестиціїen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.titleСучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості Україниen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Кальченко Ольга Миколаївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19_s.pdfстаття2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.