Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалінько, І. В.
dc.contributor.authorПрокопенко, Л.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-12-28T14:01:33Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-12-28T14:01:33Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8092
dc.descriptionКалінько, І. В. Дослідження інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / І. В. Калінько, Л. Прокопенко // Науковий вісник Полісся. — 2015. — № 2(2). — C. 63-67.en_US
dc.description.abstractВ статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Полісся; № 2(2)
dc.subjectінноваційна діяльність
dc.subjectхарчова промисловість
dc.subjectінноваційний розвиток
dc.subjectінновації
dc.subjectвиробництво
dc.subjectінноваційний потенціал
dc.subjectуправління інноваціями
dc.subjectinnovative activity
dc.subjectthe food industry
dc.subjectinnovative development
dc.subjectinnovation
dc.subjectproduction
dc.subjectinnovation potential
dc.subjectinnovation management
dc.subjectинновационная деятельность
dc.subjectпищевая промышленность
dc.subjectинновационное развитие
dc.subjectинновации
dc.subjectпроизводство
dc.subjectинновационный потенциал
dc.subjectуправление инновациями
dc.titleДослідження інноваційної діяльності підприємств харчової промисловостіen_US
dc.title.alternativeInvestigation of innovation activity of food industry enterprises
dc.title.alternativeИсследование инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1The modern state and basic tendencies of innovative activity of enterprises of food industry and its place in the industry of Ukraine are considered in the article, and basic problems of its innovative development are investigated. Tasks, the decision of which is necessary pre-condition for innovative development of food industry, are also detected.
dc.description.abstractalt2В статье рассматривается современное состояние и основные тенденции инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности и ее место в промышленности Украины, и раскрываются основные проблемы ее инновационного развития. Также выявляются задачи, решение которых необходимо для инновационного развития пищевой промышленности.
Розташовується у зібраннях:Калінько І. В.: наукові статті
Науковий вісник Полісся. — 2015. — №2 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
063-067.pdfстаття404,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.