Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлєшугіна, Н. О.
dc.contributor.authorКоваль, П. Ф.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-12-30T11:07:42Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-12-30T11:07:42Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
dc.descriptionАлєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53.en_US
dc.description.abstractСистематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22)
dc.titleМожливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській областіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Коваль П. Ф.: наукові статті
Алєшугіна Н. О.: наукові статті
№ 2 (22)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
050-053.pdfстаття184,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.