Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.contributor.author | Коваль, П. Ф. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2015-12-30T11:07:42Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2015-12-30T11:07:42Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8133 | |
dc.description | Алєшугіна, Н. О. Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області / Н. О. Алєшугіна, П. Ф. Коваль, // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2014. - № 2 (22). - C. 50-53. | en_US |
dc.description.abstract | Систематизовано й проаналізовано ресурси розвитку гастрономічного туризму на території Чернігівської області. Вказано перспективні напрями їхнього використання у справі організації даного виду туризму. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління; № 2 (22) | |
dc.title | Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській області | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Коваль П. Ф.: наукові статті Алєшугіна Н. О.: наукові статті № 2 (22) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
050-053.pdf | стаття | 184,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.