Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8494
Назва: Аналіз використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості регіону
Автори: Волот, О. І.
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології
інформаційне забезпечення
харчова промисловість
Інтернет-технології
Дата публікації: 2013
Видавництво: Кіровоград : Кіровоградський національний технічний університет
Короткий огляд (реферат): Визначено реальний стан та проаналізовано використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості Чернігівської області, виявленіосновні проблеми, що перешкоджають їх ефективному впровадженню та розвитку.
Опис: Волот, О. І. Аналіз використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості регіону / О. І. Волот // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Серія: Економічні науки. - 2013. - Вип. 24. - С. 333-339.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8494
Розташовується у зібраннях:Волот О. І.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волот_стаття_КНТУ.pdf781,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.