Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8494
Назва: | Аналіз використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості регіону |
Автори: | Волот, О. І. |
Ключові слова: | інформаційно-комунікаційні технології інформаційне забезпечення харчова промисловість Інтернет-технології |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Кіровоград : Кіровоградський національний технічний університет |
Короткий огляд (реферат): | Визначено реальний стан та проаналізовано використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості Чернігівської області, виявленіосновні проблеми, що перешкоджають їх ефективному впровадженню та розвитку. |
Опис: | Волот, О. І. Аналіз використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчової промисловості регіону / О. І. Волот // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Серія: Економічні науки. - 2013. - Вип. 24. - С. 333-339. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8494 |
Розташовується у зібраннях: | Волот О. І.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волот_стаття_КНТУ.pdf | 781,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.