Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568
Назва: Потенціал виробництва органічної продукції в Україні
Інші назви: The potential of producing organic production in Ukraine
Автори: Савченко, В. Ф.
Мартиненко, К. В.
Ключові слова: локальні продовольчі системи
кластеризація
конкурентоспроможність
кооперативи
органічна продукція
органічне виробництво
органічна інфраструктура
сертифікація
фактори
local food systems
clusterzation
competitive ability
cooperatives
organic production
organic framework
certification
factors
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів : ЧДІЕУ
Серія/номер: Економіка;№ 3 (15)
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано становище з виробництвом органічної продукції в Україні і розвинених країнах світу та визначено фактори глобального і національного рівнів, які стримують розвиток. Обґрунтовані перспекти- ви й механізми формування та посилення органічної галузі в державі.
Опис: Савченко, В. Ф. Потенціал виробництва органічної продукції в Україні / В. Ф. Савченко, К. В. Мартиненко // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка. - 2012. - № 3 (15). - С. 9-15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568
Розташовується у зібраннях:Савченко Володимир Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
251 соавтор Мартіненко.docстаття213 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.