Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568
Назва: | Потенціал виробництва органічної продукції в Україні |
Інші назви: | The potential of producing organic production in Ukraine |
Автори: | Савченко, В. Ф. Мартиненко, К. В. |
Ключові слова: | локальні продовольчі системи кластеризація конкурентоспроможність кооперативи органічна продукція органічне виробництво органічна інфраструктура сертифікація фактори local food systems clusterzation competitive ability cooperatives organic production organic framework certification factors |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів : ЧДІЕУ |
Серія/номер: | Економіка;№ 3 (15) |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано становище з виробництвом органічної продукції в Україні і розвинених країнах світу та визначено фактори глобального і національного рівнів, які стримують розвиток. Обґрунтовані перспекти- ви й механізми формування та посилення органічної галузі в державі. |
Опис: | Савченко, В. Ф. Потенціал виробництва органічної продукції в Україні / В. Ф. Савченко, К. В. Мартиненко // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1: Економіка. - 2012. - № 3 (15). - С. 9-15. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8568 |
Розташовується у зібраннях: | Савченко Володимир Федорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
251 соавтор Мартіненко.doc | стаття | 213 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.