Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8734
Назва: Оцінка конкурентоспроможності вітчизняних виробників картоплі в ринковому середовищі
Автори: Лавров, Р. В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
товаровиробники
картоплярство
Дата публікації: 2008
Серія/номер: Наука й економіка;№4(12)
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано рівень конкурентоспроможності вітчизняних товаровиробників картоплі в умовах інтеграції України у світовий економічний простір. Виявлено основні фактори впливу та запропоновано комплекс заходів, які спрямовані на підвищення конкурентних параметрів національної галузі картоплярства.
Опис: Лавров, Р. В. Оцінка конкурентоспроможності вітчизняних виробників картоплі в ринковому середовищі / Р. В. Лавров // Наука й економіка. – 2008. – № 4 (12). – С. 312-317.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8734
Розташовується у зібраннях:Лавров Руслан Валерійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 5 (Lavrov).pdfстаття323,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.