Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сподарик, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-03T02:45:49Z | - |
dc.date.available | 2016-02-03T02:45:49Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776 | - |
dc.description | Сподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151 | en_US |
dc.description.abstract | У статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧДІЕУ | en_US |
dc.subject | muda | en_US |
dc.subject | muri | en_US |
dc.subject | mura | en_US |
dc.subject | «гемба» | en_US |
dc.subject | бережливе виробництво | en_US |
dc.subject | японський менеджмент | en_US |
dc.title | Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 3(7) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
146-151 spodarik.pdf | 235,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.