Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСподарик, В. М.-
dc.date.accessioned2016-02-03T02:45:49Z-
dc.date.available2016-02-03T02:45:49Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8776-
dc.descriptionСподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151en_US
dc.description.abstractУ статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧДІЕУen_US
dc.subjectmudaen_US
dc.subjectmurien_US
dc.subjectmuraen_US
dc.subject«гемба»en_US
dc.subjectбережливе виробництвоen_US
dc.subjectяпонський менеджментen_US
dc.titleСистема «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим)en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-151 spodarik.pdf235,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.