Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМостова, М. А.-
dc.contributor.authorЛитовченко, М. В.-
dc.date.accessioned2016-02-03T03:07:15Z-
dc.date.available2016-02-03T03:07:15Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8780-
dc.descriptionМостова М. А. Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону / М. А. Мостова, М. В. Литовченко // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 176-186en_US
dc.description.abstractУ статті проаналізована динаміка збиткових підприємств в економіці України, виявлені основні макро- та мікроекономічні чинники, що спричинили їх кризовий стан.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧДІЕУen_US
dc.subjectзбитковістьen_US
dc.subjectкризаen_US
dc.subjectфінансовий результатen_US
dc.titleОсобливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіонуen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№ 3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
169-186 mostovaya.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.