Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8934
Назва: Плоскощілинні головки для ламінування матеріалів. Конструкція, розрахунок і проектування
Автори: Чередніченко, П. І.
Бакалов, В. Г.
Бакалов, О. В.
Ключові слова: плоскощілинні головки
ламінування матеріалів
Дата публікації: 2009
Видавництво: Чернігів : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Наводиться огляд та аналіз відомостей о сутності та призначенні процесу ламінуванні. Дається огляд і аналіз існуючих конструкцій плоскощілинних головок, а також огляд і аналіз існуючих методик їх розрахунку і проектування. Наводиться сучасна класифікація плоскощілинних головок для ламінуванню матеріалів і виробництву тонких полімерних плівок. Представлена математична модель руху полімеру у внутрішніх каналах плоскощілинної головки, процесу витягування плівки між головкою та валком. Математична модель дозволяє теоретично дослідити вплив технологічних параметрів процесу формування плівки, її витягування, а також конструктивних параметрів внутрішніх каналів плоскощілинної головки на якість плівки. Наведена інженерна науково-обгрунтована методика проектування плоскощілинних головок. Наукове видання призначено для наукових співробітників, аспірантів, викладачів, магістрів, студентів, спеціалістів в галузі розробки технологічних процесів і обладнання легкої промисловості.
Опис: Чередніченко, П. І. Плоскощілинні головки для ламінування матеріалів. Конструкція, розрахунок і проектування : монографія / П. І. Чередніченко, В. Г. Бакалов, О. В. Бакалов. – Чернігів : ЧДТУ, 2009. – 141 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8934
ISBN: 978-966-7496-30-2
Розташовується у зібраннях:Бакалов В. Г.: монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монограф_Бакалов_Плоскощiлиннi_головки.pdfмонографія5,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.