Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкосир, Ю. М.-
dc.date.accessioned2016-02-17T09:02:42Z-
dc.date.available2016-02-17T09:02:42Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9066-
dc.descriptionСкосир, Ю. М. Формування податкової та бухгалтерської собівартості в картоплярстві / Ю. М. Скосир // Ефективна економіка, - 2014. - №11.en_US
dc.description.abstractДосліджено особливості калькулювання собівартості продукції картоплярства для бухгалтерського обліку та податкових розрахунків. Зроблено порівняння методик розрахунку собівартості в бухгалтерському обліку та для податкових розрахунків. Розкрито причини виникнення різниць у бухгалтерській та податковій собівартості продукції картоплярства по статтям витрат. Запропоновано методику визначення собівартості різних репродукційних груп картоплі на основі цін активного ринку на дану продукцію.en_US
dc.language.isouken_US
dc.relation.ispartofseriesЕфективна економіка;№ 11-
dc.subjectсобівартість бухгалтерськаen_US
dc.subjectсобівартість податковаen_US
dc.subjectподаткові різниціen_US
dc.titleФормування податкової та бухгалтерської собівартості в картоплярствіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Скосир Ю. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття.pdfстаття539,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.