Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269
Назва: Особливості концентрації виробництва на ринку цукру
Інші назви: The characteristics of production concenteration at the sugar market
Автори: Селінний, М. М.
Ключові слова: кооперація
кооператив
ціна
цукровий буряк
цукор
cooperation
cooperative
price
sugar beet
sugar
Дата публікації: 2011
Видавництво: Чернігів : ЧДІЕУ
Серія/номер: Економічні науки;№ 4 (12)
Короткий огляд (реферат): Концентрація виробництва на ринку цукру призводить до зниження ефективності діяльності підприємств галуз, які змушені згортати виробництво і шукати інші сфери діяльності. Тому в сучасних умовах важливим залишаються питання забезпечення конкурентоспроможності даних господарств, що можливо за умови їх об’єднання в кооперативи. Така організаційна структура забезпечила б ефективне функціонування дрібних господарств і розвитку сільських територій.
Опис: Селінний, М. М. Особливості концентрації виробництва на ринку цукру / М. М. Селінний // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 4 (12). - С. 137-140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269
Розташовується у зібраннях:Селінний М. М.: наукові статті
№ 4(12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
137-140.pdfстаття220,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.