Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269
Назва: | Особливості концентрації виробництва на ринку цукру |
Інші назви: | The characteristics of production concenteration at the sugar market |
Автори: | Селінний, М. М. |
Ключові слова: | кооперація кооператив ціна цукровий буряк цукор cooperation cooperative price sugar beet sugar |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Чернігів : ЧДІЕУ |
Серія/номер: | Економічні науки;№ 4 (12) |
Короткий огляд (реферат): | Концентрація виробництва на ринку цукру призводить до зниження ефективності діяльності підприємств галуз, які змушені згортати виробництво і шукати інші сфери діяльності. Тому в сучасних умовах важливим залишаються питання забезпечення конкурентоспроможності даних господарств, що можливо за умови їх об’єднання в кооперативи. Така організаційна структура забезпечила б ефективне функціонування дрібних господарств і розвитку сільських територій. |
Опис: | Селінний, М. М. Особливості концентрації виробництва на ринку цукру / М. М. Селінний // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 4 (12). - С. 137-140. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9269 |
Розташовується у зібраннях: | Селінний М. М.: наукові статті № 4(12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
137-140.pdf | стаття | 220,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.