Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗеленський, С. М.
dc.contributor.authorЗеленська, О. О.
dc.contributor.authorАлєшугіна, Н. О.
dc.date.accessioned2016-02-24T12:14:13Z
dc.date.available2016-02-24T12:14:13Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9281
dc.descriptionЗеленська, О. О. Ключові фактори, що визначають перспективи розвитку продовольчого комплексу України / С. М. Зеленський, О. О. Зеленська, Н. О. Алєшугіна // Інвестиційно-інноваційні засади розвитку національної економіки в ринкових умовах : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Ужгород – Мукачево : Вид-во “Карпатська вежа”, 2015. - С. 143-145.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherУжгород – Мукачево : Вид-во “Карпатська вежа”en_US
dc.subjectпродовольчий комплексen_US
dc.titleКлючові фактори, що визначають перспективи розвитку продовольчого комплексу Україниen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Зеленська О. О.: доповіді, тези доповідей
2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.docстаття34,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.