Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9363
Назва: Роль енергозберігаючих технологій у забезпеченні економічної безпеки україни
Автори: Лисенко, І. В.
Лисенко, Н. В.
Ключові слова: економічна безпека
енергетична безпека
енергозберігаючі технології
нетрадиційні джерела енергії
енергозберігаючі заходи
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (3)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання використання енергозберігаючих технологій у контексті забезпечення економічної безпеки України. Встановлено, що невирішеною проблемою залишається розгляд впливу енергозберігаючих технологій як запоруки економічної безпеки України. Досліджено досвід ЄС у застосуванні енергозберігаючих технологій та наведено приклади найбільш успішних країн. Доведено, що для України досягти бажаного результату з ефективного енерговикористання можливо лише за умови створення відповідної ефективно діючої системи енергетичного менеджменту на всіх рівнях управління. Окреслено нові напрямки розвитку енергозберігаючих технологій в Україні. Запропоновано посилити дії у сфері ощадливого використання паливно-енергетичних ресурсів та активного використання енергозберігаючих технологій з метою забезпечення економічної безпеки України.
Опис: Лисенко І. В. Роль енергозберігаючих технологій у забезпеченні економічної безпеки України / І. В. Лисенко, Н. В. Лисенко // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3 (3). - C. 59-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9363
Розташовується у зібраннях:Лисенко І. В.: наукові статті
№3(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76.pdfстаття2,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.