Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9366
Назва: Взаємодія підприємств гірничозбагачувального комплексу як чинник їх прибутку від операційної діяльності
Автори: Вагонова, О. Г.
Прокопенко, В. І.
Одинцова, К. І.
Ключові слова: об’єднання підприємств
рудна сировина
собівартість продукції
прибуток
рентабельність виробництва
економічні відносини
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; №3 (3)
Короткий огляд (реферат): Підприємства, які взаємодіють у виробничо-господарському об’єднанні, не створюють одне одному сприятливих умов для інноваційного відтворення основних засобів виробництва. Визначено основні моделі взаємодії підприємств гірничо-металургійного об’єднання на підставі її стабільності. Розроблено метод розподілу між підприємствами економічного ефекту в результаті впровадження інноваційного заходу. Частка кожного з них в ефекті визначається залежно від чисельності виробничого персоналу, розміру витрат на інноваційне впровадження та привабливості продукції, вироблюваної підприємством, що оцінюється. Сформульовано принцип зворотного ефекту від організації сприятливих умов для виробничо-господарської діяльності кожного з підприємств комплексу видобування й перероблення рудної сировини.
Опис: Вагонова, О. Г. Взаємодія підприємств гірничозбагачувального комплексу як чинник їх прибутку від операційної діяльності / О. Г. Вагонова, В. І. Прокопенко, К. І. Одинцова // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №3 (3). – C. 83-91.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9366
Розташовується у зібраннях:№3(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
80.pdfстаття439,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.