Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМитяй, О. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-02-27T14:50:48Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-02-27T14:50:48Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9369
dc.descriptionМитяй, О. В. Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК / О. В. Митяй // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №3 (3). – C. 113-119.en_US
dc.description.abstractРозглянуто сучасні тенденції пріоритетних напрямів удосконалення механізму управління інноваційними процесами у межах забезпечення конкурентоспроможності підприємств агропромислового комплексу.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesПроблеми і перспективи економіки та управління; №3 (3)
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectінноваційна діяльністьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectагропромисловий комплексen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.titleІнноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПКen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№3(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84.pdfстаття392,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.