Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9399
Назва: | Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування |
Автори: | Дітріх, І. В. Литвин, Я. С. |
Ключові слова: | органічні продукти харчування світовий ринок продажі виробництво споживання канали збуту система розподілу |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління; №2 (2) |
Короткий огляд (реферат): | Надано короткий опис основних результатів розвитку ринку органічних продуктів харчування за останні 30 років, який став передумовою для його подальшого формування в умовах світової економіки, висвітлено дані щодо стану світового ринку органічних продуктів, відзначено тенденції його розвитку на сучасному етапі, розглянуто причини наявних проблем. Зроблено огляд ринків окремих територій – Європи, Північної та Південної Америки, Азії. Визначено країни, що мають найбільші ринки, кількість виробників органічних продуктів харчування, а також обсяги їх виробництва та споживання. Крім того, проаналізовано вплив каналів розподілу та стану законодавчої бази, що регулює виробництво та реалізацію таких товарів, на розвиток ринку та просування органічної продукції. |
Опис: | Дітріх, І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №2 (2). – C. 70-77. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9399 |
Розташовується у зібраннях: | №2(2) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
40.pdf | стаття | 326,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.