Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9403
Назва: Трансформація функцій морського порту під впливом глобалізаційних процесів
Автори: Кириченко, О. П.
Ключові слова: морський порт
транспортний вузол
функції
трансформація
глобалізація
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; №2 (2)
Короткий огляд (реферат): Наведено основні функції, притаманні діяльності морського торговельного порту. Проаналізовано функції порту з виробничих та управлінських позицій. Зазначено, що трансформація та поява нових функцій порту обумовлюється впровадженням інноваційних технологій у суднобудуванні та машинобудуванні, використанням автоматизованих систем управління в логістиці та уніфікації стандартів у портовій діяльності. Досліджено вплив глобалізаційних процесів економіки на розширення кола функцій, що виконуються морським торговельним портом. Визначено умови появи концептуальної функції морського порту – «морські ворота», що сприяє поєднанню портових регіонів у межах однієї країни, а також з іншими морськими державами за допомогою міжнародного транспорту.
Опис: Кириченко, О. П. Трансформація функцій морського порту під впливом глобалізаційних процесів / О. П. Кириченко // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №2 (2). – C. 108-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9403
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44.pdfстаття382,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.