Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрієнко, М. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-02-27T15:18:49Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-02-27T15:18:49Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9452
dc.descriptionАндрієнко, М. М. Економічна сутність та особливості визначення якості сервісного обслуговування на залізничному транспорті / М. М. Андрієнко // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №1 (1). – C. 56-60.en_US
dc.description.abstractОбґрунтовано систему показників, що об’єктивно характеризує якість транспортного обслуговування, при цьому оцінювання якості може бути у натуральній та вартісній формах, а кількість показників змінюється залежно від масштабу дослідження. Визначено критерії, за якими доцільно визначати якість транспортного обслуговування на залізничному транспорті: співставлення витрат клієнтів та результатів, конкурентоспроможність транспортної продукції, економічний ефект. Крім цього,з’ясовано показники якості, які становлять «коло якості»: швидкість перевезень, збереженість, терміни доставки, екологічність, рівень безпеки, транспортної доступності тощо. Запропоновано завдання щодо перспективного розвитку сервісних послуг для вантажовласників на залізничному транспорті, що сприятимуть залученню додаткових клієнтів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesПроблеми і перспективи економіки та управління; №1 (1)
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectперевезенняen_US
dc.subjectсервісen_US
dc.subjectобслуговуванняen_US
dc.subjectрезультатиen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.titleЕкономічна сутність та особливості визначення якості сервісного обслуговування на залізничному транспортіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№1(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdfстаття358,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.