Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9495
Назва: Розпізнавання образів як ефективний інструмент під час вирішення задач у приладобудуванні
Автори: Сергієнко, О. А.
Топал, А. В.
Вислоух, С. П.
Ключові слова: конструкторська і технологічна підготовка виробництва
розпізнавання образів
дискримінантний аналіз
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології; №1 (1)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання вдосконалення методики вирішення задач конструкторської та технологічної підготовки виробництва завдяки використанню методів розпізнавання образів. Методом вирішення технічних задач обрано дискримінантний аналіз. Розроблено алгоритм цього методу і програма, що його реалізує. Правильність роботи розробленої програми перевірено при зіставленні результатів її розрахунків з розрахунками, зробленими в SPSS Statistics. Виконано апробацію розробленої програми під час вирішення задачі визначення методів і режимів оброблення для нового конструкційного матеріалу. Встановлено, що використання методів розпізнавання образів у процесі розв’язання задач технічної підготовки виробництва дозволяє зменшити витрати енергії, матеріалу та часу на проведення експериментальних досліджень.
Опис: Сергієнко, О. А. Розпізнавання образів як ефективний інструмент під час вирішення задач у приладобудуванні / О. А. Сергієнко, А. В. Топал, С. П. Вислоух // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 152-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9495
Розташовується у зібраннях:№1(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdfстаття358,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.