Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9641
Назва: Щодо розподілу транспортно-заготівельних витрат на підприємствах роздрібной торгівлі
Автори: Лень, В. С.
Войтенко, Н. В.
Ключові слова: транспортно-заготівельні витрати
способи розподілу
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У тезах досліджено порядок обліку та розподілу транспортно-заготівельних витрат на підприємствах роздрібної торгівлі. У результаті дослідження зроблено висновки, що нормативна база України дозволяє вести облік транспортно-заготівельних витрат на підприємствах роздрібної торгівлі за конкретними запасами при придбанні або загальною сумою з розподілом у кінці звітного періоду між запасами, що залишились та вибули. Пропонується включити до Методичних рекомендацій з формування складу витрат та порядку їх планування в торговельній діяльності спрощені варіанти віднесення транспортно-заготівельних витрат на собівартість реалізованої продукції, а також методи їх обліку та способи їх розподілу зазначати у внутрішньому нормативному документі Про політику бухгалтерського обліку.
Опис: Лень, В. С. Щодо розподілу транспортно-заготівельних витрат на підприємствах роздрібной торгівлі / В. С. Лень, Н. В. Войтенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : I Міжнародна науково-практична конф. (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.) : тези доповідей. – Чернігів : ЧНТУ, 2015. – С. 73-75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9641
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teza_voitenko.pdfтези169,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.