Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9715
Назва: Бюджетна система
Автори: Горшунова, І. В.
Лисенко, І. В.
Сидоренко, І. В.
Ключові слова: порядок та вимоги до виконання розрахунково-графічної роботи
оформлення розрахунково-графічної роботи
критерії оцінки якості виконання розрахунково-графічної роботи
варіанти розрахунково-графічної роботи
Дата публікації: 2010
Видавництво: Чернігів : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Дисципліна "Бюджетна система" розглядає важливу складову фінансів держави – бюджет. Через бюджет держава акумулює кошти для фінансування пріоритетних напрямів виробництва, соціального розвитку; активізує заходи щодо економії коштів та їх надходження. Державне регулювання бюджетної діяльності здійснюється через впровадження виваженої податкової політики та складання бездефіцитного бюджету держави. Основною умовою бездефіцитності бюджету є стійкість економіки та дотримання пропорцій між доходами і видатками. Тому вивчення курсу "Бюджетна система" є важливим для підготовки майбутніх фахівців зі спеціальності "Фінанси і кредит". Для поглибленого засвоєння курсу “Бюджетна система” студентам необхідно стежити за поточною інформацією з питань бюджетної діяльності, набувати навиків обробки статистичних даних та їх аналітичного осмислення, а також вміти робити узагальнюючи висновки на основі отриманих теоретичних знань, що можливо в процесі їх самостійної роботи.
Опис: Бюджетна система. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів спеціальності 6.030508 – "Фінанси і кредит", всіх форм навчання. / І. В. Горшунова, І. В. Лисенко, І. В. Сидоренко. - Чернігів : ЧДТУ, 2010. - 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9715
Розташовується у зібраннях:Лисенко І. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бюджетна система. Методичні вказівки. Фінанси і кредит.pdfметодичні матеріали375,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.