Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9718
Назва: Інноваційна політика і фінансове забезпечення
Автори: Ільчук, В. П.
Анопрієнко, В. О.
Лисенко, І. В.
Ключові слова: інноваційна політика
фінансове забезпечення
підприємство
розвиток
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Викладання дисципліни «Інноваційна політика і фінансове забезпечення» обумовлене необхідністю формування у студентів чіткої системи уявлень про засади інноваційного розвитку, про стимули та механізми інноваційних зрушень у реальному секторі економіки, необхідністю розкриття методів та засобів пошуку і залучення грошових коштів для належного фінансування всіх стадій інноваційного процесу. При вивченні дисципліни студенти опановують знання, що стосуються підходів до формування інноваційної політики, визначення інноваційних пріоритетів, аналізу факторів, які визначають інноваційно-інвестиційний клімат, результативність інноваційної діяльності, від якої залежить технологічний рівень виробництва, економічна незалежність та обороноздатність країни.
Опис: Інноваційна політика і фінансове забезпечення. Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» напряму підготовки 0305 - економіка та підприємництво, спеціальності 8.03050801 - "Фінанси і кредит", всіх форм навчання / В. П. Ільчук, В. О. Анопрієнко, І. В. Лисенко. - Чернігів : ЧНТУ, 2014. - 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9718
Розташовується у зібраннях:Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційна політика і фінансове забезпечення.pdfметодичні матеріали372,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.