Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9807
Назва: Імплементація концепції сталого розвитку в Україні в умовах посилення процесів глобалізації
Автори: Гнедіна, К. В.
Ключові слова: імплементація
глобалізація
Дата публікації: 2015
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено актуальним проблемам розвитку України на сучасному етапі соціально-економічного поступу в умовах інтеграції до світогосподарського простору та перспективам переходу країни до моделі сталого розвитку. Розглянуто сутність концепції сталого розвитку як нової моделі суспільного розвитку та обґрунтовано необхідність створення умов для забезпечення розвитку України на засадах сталості. Визначено домінанти сталого розвитку та основні стратегічні орієнтири еколого-збалансованого розвитку України. Зроблено висновки про те, що для подолання існуючих проблем та подальшого розвитку України важливим є комплексний підхід до формування глобальної довгострокової стратегії на загальнодержавному рівні та програм розвитку на регіональному і місцевому рівнях з урахуванням екологічних, економічних, соціальних, культурних та інших аспектів одночасно і чітким визначенням вектору руху, системи стратегічних орієнтирів, дієвих механізмів імплементації заходів із забезпечення гармонійного розвитку країни.
Опис: Гнедіна, К. В. Імплементація концепції сталого розвитку в Україні в умовах посилення процесів глобалізації / К. В. Гнедіна // Теоретичні та прикладні аспекти сталого розвитку : функціональний, галузевий і регіональний вектори : [монографія] / під заг. ред. С. М. Шкарлета. – К.: Кондар-вид-во, 2015 р. – С. 29-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9807
Розташовується у зібраннях:Гнедіна К. В.: монографії
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdfмонографія404,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.