Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9969
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНездолій, А. О.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-05-03T13:59:14Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-05-03T13:59:14Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9969
dc.descriptionНездолій, А. О. Дослідження показників якості цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями / А. О. Нездолій // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 237-241.en_US
dc.description.abstractДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями. Також проведено дослідження щодо визначення якісного та кількісного складу макронутрієнтів у цих виробах, на основі яких визначено їх енергетичну цінність. Представлено результати якісного компонентного складу розроблених цукерок.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології; №2 (2)
dc.subjectцукерки для людей із статико-фізичними навантаженнямиen_US
dc.subjectорганолептичні властивостіen_US
dc.subjectмакронутрієнтиen_US
dc.titleДослідження показників якості цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнямиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77.pdfстаття384,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.