IRChNUT
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University
Search
Login
українська
English
ISSN 2415-363X
IRChNUT Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
БІБЛІОТЕКА
ВІДЕОТЕКА
ДИСЕРТАЦІЇ ТА АВТОРЕФЕРАТИ
КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИПУСКНІ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
МОНОГРАФІЇ
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАУКОВІ РОБОТИ СТУДЕНТІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 5 out of a total of 5 results.
(0.003 seconds)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
(
2021
)
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до організації самостійної роботи і проведення практичних занять здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»
Замай, Ж. В.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
(
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
,
2021
)
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».
Кальченко, В. В.
;
Пасов, Г. В.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології
Кальченко, В. В.
;
Пасов, Г. В.
;
Цибуля, С. Д.
(
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
,
2021
)
Now showing items 1-5 of 5
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Links
National University "Chernihiv Polytechnic"
Scientific Library of the National University "Chernihiv Polytechnic"
All of IRChNUT
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
User Registration
Discover
Author
Пасов, Г. В. (5)
Цибуля, С. Д. (5)
Замай, Ж. В. (3)
Кальченко, В. В. (2)
Боровик, С. Г. (1)
Буяльська, Н. П. (1)
Волкова, Р. М. (1)
Гуменюк, О. Л. (1)
Костенко, І. А. (1)
Хребтань, О. Б. (1)
Subject
automation (1)
Exel program (1)
indicators and standards of drinking water quality (1)
reverse osmosis (1)
water treatment (1)
автоматизація (1)
водопідготовка (1)
зворотний осмос (1)
кмин (1)
кунжут (1)
... View More
Date Issued
2021 (5)