Андросенко, О. О.; Зубаха, К. Ю.(Чернігів : ЧНТУ, 2017)
Специфічні особливості розвитку кондитерської галузі (розгалуженість організаційної структури, автоматизація бізнес-процесів підприємства, чітка структуризація ринку, широка номенклатура кондитерської продукції, сезонність ...
Висновок статті: раціональна організація економічного аналізу витрат на виробництво продукції забезпечує реальність і дієвість економічного аналізу, оскільки зводиться до мінімуму втрата чи викривлення вхідної інформації. ...
Androsenko, O. O.(Taunton : Aspekt Publishing, 2015)
The article deals with the Theory of Constraints (TOC) as one of the most effective modern methods of process control. Using of effectiveness and practicality of these methods in the domestic confectionery companies has ...
В статье раскрыта роль управленческого учета как одного из основных источников
обеспечения информацией системы управления предприятием. Доказана эффективность и практичность применения Теории ограничений на отечественных ...
У статті розкрито роль управлінського обліку в системі менеджменту та економічну сутність Теорії обмежень. Доведено необхідність її застосування на вітчизняних кондитерських підприємствах.
У статті розкрито особливості класифікації затрат на різних етапах розвитку економіки, проаналізовано літературні джерела стосовно даної проблеми, сформульовано основні класифікаційні ознаки затрат для цілей управління на ...
Розвиток ринкової економіки спонукав необхідність доповнення бухгалтерського (фінансового) обліку управлінським (внутрішньогосподарським) обліком, який відіграє важливу роль в управлінні затратами на підприємстві. Ринковій ...
Андросенко, О. О.(Національна академія статистики, обліку та аудиту, Київ, 2015)
У дисертації досліджено особливості діяльності підприємств кондитерської
галузі та визначено фактори їх впливу на побудову системи обліку і аналізу в
управлінні витратами. Узагальнено теоретичні підходи до тлумачення ...