Abstract:
Специфічні особливості розвитку кондитерської галузі (розгалуженість організаційної структури, автоматизація бізнес-процесів підприємства, чітка структуризація ринку, широка номенклатура кондитерської продукції, сезонність споживання кондитерських виробів, висока матеріаломісткість продукції, чутливість до валютних ризиків) та спрямованість управлінських завдань на мінімізацію витрат виробництва зумовлюють необхідність чіткої ідентифікації етапів організації економічного аналізу витрат на виробництво кондитерської продукції.
Description:
Андросенко, О. О. Складові елементи організації економічного аналізу на промислових підприємствах / О. О. Андросенко, К. Ю. Зубаха // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали тез доп. ІІI Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 27 листоп. 2017 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 106-108.