Abstract:
Методичні вказівки призначені для виконання графічних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» студентами спеціальності 181 Харчові технології.
Дана методична розробка призначена для поглиблення знань з способів отримання і придбання навичок виконання, оформлення і читання креслень заснованих на комп’ютерному проектуванні; умінь вирішення завдань, пов'язаних з просторовими формами і відносинами; застосування креслярських навичок при складанні апаратурно–технологічних схем виробництва і специфікацій обладнання, застосування навичок комп’ютерного моделювання при проектуванні в програмному продукті Archicad 25.
Методичні вказівки знайомлять з основами роботи, налаштуванням робочого середовища, інтерфейсом користувача, основними конструктивними елементами, що є віртуальними еквівалентами реальних будівельних конструкцій, основами візуалізації та створенням 2D-креслеників за 3D- моделями Archicad.
Description:
Інженерна та комп’ютерна графіка. ARCHICAD : метод. вказівки до виконання граф. робіт та самост. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" Частина 3. / уклад. М. І. Барбаш. – Чернігів, НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 59 с.