dc.contributor.author |
Курочка, А. М.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-06-09T11:34:53Z |
|
dc.date.available |
2023-06-09T11:34:53Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28063 |
|
dc.description |
Курочка, А. М. Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / А. М. Курочка, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 325-327. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Наукове обґрунтування, розроблення і впровадження технологій хлібобулочних виробів задля збереження здоров’я населення, збільшення тривалості та підвищення якості життя, з використанням функціональних інгредієнтів природного походження є актуальним питанням наукового співтовариства в галузі харчових технологій. Перспективним, з цього погляду, є використання гарбузового шроту та підсолоджувачів природного походження (екстракт стевії) в технології хлібобулочних виробництв. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Застосування гарбузового шроту та стевіазоїду в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |