Abstract:
Об’єктом дослідження є ресторани азійської кухні, суші-бари.
Предметом дослідження є дизайн інтер’єру суші-бару.
Метою дослідження є розробка дизайн-проєкту інтер’єру, фасаду та
фірмового стилю суші-бару «Sushi joy».
Задачі дослідження:
1. Дослідити стилі, які використовують у дизайні інтер’єрів азійських закладів харчування та їх історію.
2. Проаналізувати сучасні популярні інтер’єрні рішення ресторанів азійської кухні.
3. Провести аналіз нормативно-правової бази проєктування ресторанів.
4. Розглянути ергономічні, функціональні та технічні рішення планування ресторанів суші-барів.
5. Розробити концепцію та варіанти дизайн-проєкту суші-бару «Sushi joy».
6. Розробити фірмовий стиль для суші-бару «Sushi joy».
Методи дослідження:
Історичний метод вивчення;
Теоретичний: вивчення джерельної бази
Моделювання: постановка задачі, вибір та дослідження моделі.
Очікуваний результат: розроблений дизайн-проєкт суші-бару «Sushi joy» з переліком функціональних зон, оздоблювальних матеріалів, меблів та техніки, освітлення.
Description:
Свєтлова, А. В. Дизайн-проєкт інтерʼєру та фасадів суші-бару «Sushi joy» (на основі реального обʼєкта, м.Вінниця) : випускна кваліфікаційна робота : 022 "Дизайн. Дизайн середовища" / А. В. Свєтлова ; керівник роботи Н. В. Бородченко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра архітектури та дизайну середовища. – Чернігів, 2024. – 41 с.