Abstract:
У світовому та вітчизняному сільськогосподарському виробництві і переробній промисловості намітився чіткий напрям на виробництво екологічно чистої та органічної продукції. Відхід від інтенсивного виробництва, продиктований вимогами сьогодення – необхідністю наповнити споживчий ринок безпечною, корисною органічною продукцією задля оздоровлення людей та прищеплення культури споживання здорової харчової продукції.
Description:
Хребтань О. Б. Органічне виробництво пшениці спельти у фермерських господарствах Чернігівської області / О. Б. Хребтань, М. М. Селінний // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2024) тези доповідей XІV Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 23-24 травня 2024 р.) : у 2 т. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – Т. 1. – С. 312-313.