Abstract:
Споживання молочної продукції щороку зростає, а її асортимент дуже різноманітний:
молоко пастеризоване, ультрапастеризоване чи стерилізоване, кефір, сир кисломолочний,
тверді та плавлені сири. Мета - формування порівняльної шкали кольору пряженого молока та ряжанки.
Description:
Петруша, О. О. Формування порівняльної шкали кольору пряженого молока та ряжанки / О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва, А. О. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2024): Тези доповідей XІV Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 23-24 травня 2024 р.) : у 2 т. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – Т. 1. – С. 314.