Abstract:
Досліджено раціональні методи масування м’ясної сировини задля забезпечення належної якості цільном’язових продуктів. Застосовувані методи гідромеханічного оброблення м’ясної сировини, зокрема її масування, а також наявне машинно-апаратурне оформлення зазначеного процесу, дозволяють виробляти м’ясні цільном’язові продукти належної якості, вповні задовольняючи попит споживачів на зазначені делікатесні вироби.
Description:
Вербицький С. Б. Раціональні методи масування м’ясної сировини задля забезпечення належної якості цільном’язових продуктів / С. Б. Вербицький, Н. М. Пацера, С. О. Старчевой // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2024): Тези доповідей XІV Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 23-24 травня 2024 р.) : у 2 т. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – Т. 1. – С. 326-327.