ISSN 2415-363X

Перегляд за темою "vegetable-fat mixtures"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Челябієва, В. М.; Ольшевська, С. С. (НУ «Чернігівська політехніка», 2020)
    Для отриманих зразків масла з додаванням куркуми та імбиру фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості відповідають ДСТУ 4339:2005. Масло вершкове. Додавання куркуми та імбиру в рецептуру масла вершкового підвищує ...
  • Ольшевська, С. С. (Чернігів, 2020)
    Розробка харчових жирів з підвищеною біологічною цінністю - це сучасна інновація у сфері харчової промисловості, а використання з цією метою нетрадиційної рослинної сировини – перспективний інноваційний напрям розвитку ...