ISSN 2415-363X

Перегляд за темою "flour"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Філінська, Т.; Шевченко, В.; Філінська, А.; Павлюк, С.; Суха, І. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023)
    Борошно є компонентом багатьох видів харчової продукції, таких як хлібобулочні, макаронні, кондитерські вироби, м’ясні, рибні емульсійні продукти, соуси та низькокалорійні майонези. Розширення асортименту борошняної продукції ...
  • Крамаренко, Д. П.; Дуб, В. В. (Чернігів: ЧНТУ, 2017)
    Актуальність теми дослідження. Хімічний склад хлібобулочних виробів недосконалий і потребує поліпшення завдяки збагаченню хлібобулочних виробів новою нетрадиційною сировиною. Також важливою проблемою є покращення якості ...