IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Пошук в архіві
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
Пошук в архіві
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук в архіві
Search:
Всі розділи
БІБЛІОТЕКА
ВІДЕОТЕКА
ДИСЕРТАЦІЇ ТА АВТОРЕФЕРАТИ
КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИПУСКНІ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
МОНОГРАФІЇ
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ
НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ
НАУКОВІ РОБОТИ СТУДЕНТІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results.
(0.003 seconds)
Зараз показуються 1-9 з 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в’їзного туризму
Алєшугіна, Н. О.
;
Зеленська, О. О.
(
Чернігів: ЧНТУ
,
2019
)
Проблеми розвитку туризму в Україні
Сиротенко, В. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Організаційно-технологічна практика : методичні вказівки з організаційно-технологічної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Зеленська, О. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
;
Роговий, А. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Виробнича практика: методичні вказівки : з виробничої практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Зеленська, О. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
;
Роговий, А. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Туристичні ресурси України : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Алєшугіна, Н. О.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Навчальна практика : методичні вказівки з навчальної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Зеленська, О. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
;
Роговий, А. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Переддипломна практика : методичні вказівки з переддипломної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітнього ступеня «магістр» денної форми навчання
Зеленська, О. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
;
Роговий, А. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Технологічна практика : методичні вказівки з технологічної практики для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання
Зеленська, О. О.
;
Алєшугіна, Н. О.
;
Роговий, А. В.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Порівняльна характеристка особливостей менталітету поляків та українців для потреб туризму
Бронська, Д.
;
Алєшугіна, Н. О.
(
Чернігів : ЧНТУ
,
2019
)
Зараз показуються 1-9 з 9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача
Перегляд
Автор
Алєшугіна, Н. О. (9)
Зеленська, О. О. (6)
Роговий, А. В. (5)
Бронська, Д. (1)
Сиротенко, В. О. (1)
Тема
туризм (2)
brand (1)
ethnic cuisine (1)
gastronomic offer (1)
regional dishes (1)
tourism (1)
бренд (1)
гастрономічна пропозиція (1)
етнічна кухня (1)
менталітет (1)
... Більше
Дата випуску
2019 (9)