IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Тенденції та особливості розвитку харчової промисловості в Чернігівській області

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дубовик, А. В.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2016-06-19T14:39:33Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2016-06-19T14:39:33Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.uri
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/10259
dc.description Дубовик, А. В. Тенденції та особливості розвитку харчової промисловості в Чернігівській області / А. В. Дубовик // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2011. – № 4 (54). – C. 191-197. en_US
dc.description.abstract Досліджено сучасний стан та особливості діяльності підприємств харчової промисловості в Чернігівській області, проаналізовано основні проблемні питання залучення інвестиційних коштів, визначено основні тенденції, що сприяють успішному залученню інвестицій. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Економічні науки; № 4 (54)
dc.title Тенденції та особливості розвитку харчової промисловості в Чернігівській області en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу