Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дубовик, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-06-19T14:39:33Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-06-19T14:39:33Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10259 | |
dc.description | Дубовик, А. В. Тенденції та особливості розвитку харчової промисловості в Чернігівській області / А. В. Дубовик // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2011. – № 4 (54). – C. 191-197. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено сучасний стан та особливості діяльності підприємств харчової промисловості в Чернігівській області, проаналізовано основні проблемні питання залучення інвестиційних коштів, визначено основні тенденції, що сприяють успішному залученню інвестицій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 4 (54) | |
dc.title | Тенденції та особливості розвитку харчової промисловості в Чернігівській області | en_US |
dc.type | Article | en_US |