Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гавриленко, Н. І.![]() |
|
dc.contributor.author | Кислинський, С. С.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-07-07T11:28:03Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-07-07T11:28:03Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/10513 | |
dc.description | Гавриленко, Н. І. Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості / Н. І. Гавриленко, С. С. Кислинський // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2012. – № 4 (62). – C. 120-127. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто стан і перспективи розвитку ринку макаронних виробів в Україні як одного з основних представників харчової промисловості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки; № 4 (62) | |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | макаронна галузь | en_US |
dc.subject | економічне зростання | en_US |
dc.subject | ресурсний потенціал | en_US |
dc.title | Особливості механізму формування прибутку підприємств харчової промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |